פפאפנהיים גוורצטרמינר גולדרט גראן קרו מגיע מחלקת ה"גראנד קרו גולדרט" באלזס. פפאפנהיים גוורצטרמינר גולדרט גראן קרו הוא יין בעל ניחוחות וטעמים של קרמל,
משקאות חריפים
                              מועדון  חברים     צור קשר
  0   מוצרים בסל  

לקופה

 
 
 
 

הרשמה לערוץ היוטיוב שלנו:
 
 
דף הבית >> יין >> יינות תוצרת חוץ >> צרפת >> אלזס >> פפאפנהיים גוורצטרמינר גולדרט גראן קרו
 
 

פפאפנהיים גוורצטרמינר גולדרט גראן קרו

   
מחיר מחירון:  130.00 
מחיר לקניה באתר*:  118.00
כמות: 
 
המלץ לחבר
עוד בקטגוריה:
יינות גוורצטרמינר מהעולם




 
זמן אספקה:  5 ימי עסקים 
אפשרויות משלוח הקש כאן למידע על מדיניות המשלוחים ניתן לבצע איסוף עצמי בכל אחד מהסניפים
לבחירת אריזת מתנה הקש כאן
  פרטים
 ארץ ייצור: צרפת | אזור: אלזס | בציר: 2013
 אלכוהול:  14% | תכולה: 750 מ
* אין אפשרות להשאיר מספר כרטיס אשראי
* נציגנו ייצור עימך קשר בהקדם  ויוודא את פרטי ההזמנה והתשלום
* מוצרים בהם מצויין שהמחיר הוא מחיר מבצע - אין כפל הנחות.
* ביינות ייתכנו שינויים בשנות הבציר בהתאם לאספקה מהיבואן/יצרן
* האספקה מותנית בהימצאות המוצר במלאי
  מידע נוסף
פפאפנהיים גוורצטרמינר גולדרט גראן קרו
פפאפנהיים גוורצטרמינר גולדרט גראן קרו

פפאפנהיים גוורצטרמינר גולדרט גראן קרו מגיע מחלקת ה"גראנד קרו גולדרט" באלזס. פפאפנהיים גוורצטרמינר גולדרט גראן קרו הוא יין בעל ניחוחות וטעמים של קרמל, דבש, תבלינים, פרחים, לימון ומיץ ענבים המודגשים בעזרת החמיצות המאוזנת, גוף בינוני נפלא וסיום מתקתק וארומתי במיוחד. בזכות מאפייני הזן ליין יכולת התיישנות טובה.

אלזס ידועה בייצור היינות הלבנים שלה ובזני הענבים האופייניים לאזור: גוורצטרמינר, ריזלינג, פינו בלאן, טוקאי, פינו בלאן, פינו גריסו  וסילבנר.
בניגוד ליינות מאזורים שונים בצרפת (בורדו, בורגונדי, שמפיין ועוד), יין אלזסי נקרא על שם זן הענבים ממנו הוא מופק. יינות אלזס הם בדרך כלל יינות יבשים שבתהליך ייצורם מתיישנים בחביות עץ אלון שאינן מוחלפות לעולם, מה שתורם לטעמם המיוחד.
אלזס היא גם בירת אוכל ואחד המאכלים המפורסמים הוא השוקרוט, לבישול שוקרוט משתמשים ביין ריזלינג או סילבאנר.


מתכון שוקרוט בנוסח אלזס ל-6 אנשים:
מצרכים: 2 ק"ג כרוב כבוש, 2 שיני שום קצוצות, 3 בצלים קצוצים, 4 כפות שמן, 500 גרם בשר מעושן, 400 גרם שומן אווז, 2 נקניקיות קבנוס, 6 נקניקיות עגל, 4 נקניקיות בקר, 3 כוסות יין ריזלינג או סילבנר מאלזס, 2 עלי דפנה, 2 שיני ציפורן, רבע כפית קימל, כפית פלפל שחור, חצי כפית זרעוני כוסברה, 8 תפוחי אדמה קלופים.
אופן ההכנה: שוטפים את הכרוב הכבוש במים מספר פעמים וסוחטים את עודף המים.בסיר שמתאים לאפיה בתנור, מחממים את השמן ומטגנים את השום והבצל עליהם מניחים חצי מכמות הכרוב הכבוש והבשרים בלי  הנקניקיות עגל והבקר, מוסיפים את התבלינים ומכסים בשארית הכרוב.מכסים הכל ביין ואופים בתנור בחום של 175 מעלות במשך שעתיים.במקביל, מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם מתרככים. מוסיפים את תפוחי האדמה והנקניקיות לסיר, מערבבים קלות ומחזירים לתנור ל- 20 דקות נוספות.

 

 שוקרוט
שוקרוט בנוסח אלזס

אופן הגשה:
מניחים על צלחת שכבת כרוב, עליה נתח אחד מכל סוג בשר, נקניקיה ותפוחי אדמה. מגישים עם חרדל דיג'ון, ולהשלמת המנה מוזגים יין אלזסי מצונן שישלים את המנה באופן מצויין. 

 

 

  לקוחות שרכשו מוצר זה רכשו גם:
 

ברבדו שירז

ברבדו שירז

מחיר מחירון: 132.00

מחיר באתר:  119.00

וודקה ואן גוך מלון - מבצע

וודקה ואן גוך מלון - מבצע

מחיר מחירון: 199.00

מחיר באתר:  139.00

לימונצ'לו קסבן

לימונצ'לו קסבן

מחיר מחירון: 159.00

מחיר באתר:  125.00

 
  
  
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18! יש להציג ת.ז. בכל קניה

"אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!"
"אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת"





גבעתיים: 03-7316022
תל-אביב: 03-5445914


אתר מאובטח SSL