מתכון דלעת ערמונים פשוט ונהדר
משקאות חריפים
                              מועדון  חברים     צור קשר
  0   מוצרים בסל  

לקופה

 
 
 
 

הרשמה לערוץ היוטיוב שלנו:
 
 
דף הבית >> מתכונים >> דלעת ערמונים מתכון פשוט וטעים

דלעת ערמונים - מתכון קל הכנה, מהיר וטעים

1
3 יחידות של דלעת ערמונים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שוטפים את הדלעות ומנגבים.
2
עוטפים בנייר כסף
ומכניסים לתנור על תבנית עם נייר אפיה
3
בינתיים מערבבים כף מייפל
עם כף חומץ בלסמי
4
מצננים, מקלפים את הנייר כסף, חוצים לרוחב ובעזרת כפית מנקים את האמצע מהגרעינים
5
מפזרים מלח גס ומטפטפים מתערובת המייפל והבלסמי
6
עורכים בכלי הגשה ומכניסים לתנור לעוד 20 דקות, 200 מעלות. בתאבון !
מצויין להגשה כתוספת לעוף בגריל, סטייק טוב, אפשר להכין רצועות פרגית ולהשתמש בדלעת ככלי קיבול.
אשמח לתגובות.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
  
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18! יש להציג ת.ז. בכל קניה

"אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!"
"אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת"





גבעתיים: 03-7316022
תל-אביב: 03-5445914


אתר מאובטח SSL