סלמון וכרוב אפויים
משקאות חריפים
                              מועדון  חברים     צור קשר
  0   מוצרים בסל  

לקופה

 
 
 
 

הרשמה לערוץ היוטיוב שלנו:
 
 
דף הבית >> מתכונים >> סלמון וכרוב אפויים

סלמון וכרוב אפויים


לאחר שצפיתי בתוכנית של ג'יימי אוליבר שם הוא ממליץ להשתמש בסלמון קפוא
קניתי 4 פרוסות של פילה סלמון קפוא ואילתרי .
לשים לב כשקונים את הסלמון שרשום ארץ הייצור ורצוי שיהיה מצפון אירופה,
במקרר ישבו להם שאריות של חצי כרוב אדום וחצי כרוב לבן והם שמשו כתוספת למנה. יצאה מנה נהדרת.

מתכון ל-4 מנות

צריך: 

4 פרוסות סלמון
כרוב שלם (אפשר לערבב אדום ולבן ואפילו רצוי) חתוך גס (לרבעים ואז כל רבע ל- 2-3 חתיכות תלוי בגודל הכרוב)
לרוטב:
שליש כוס יין לבן מסוג סוביניון בלאן שהחמיצות שלו עובדת טוב במנה
שליש כוס שמן זית
שליש כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף חרדל
2 כפות הויסין
2 כפות טריאקי
3-4 גבעולי טימין

להכנה:
מוציאים את הדג מהפריזר מפזרים מלח ומנחים שעה. מוציאים את העור ומייבשים במגבת נייר.
בתנית מערבבים את כל חומרי הרוטב ושמים את הדגים, לשים לב שכל פרוסת דג עטופה ברוטב.
בתבנית נוספת מניחים את הכרוב שופכים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.

אופים ב-200 מעלות 35-40 דקות.

להגשה: מניחים כרוב ועליו סלמון ושופכים בנדיבות מהרוטב.
אפשר לקשט עם שקדים מטוגנים ובצל ירוק.



+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
  
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18! יש להציג ת.ז. בכל קניה

"אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!"
"אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת"





גבעתיים: 03-7316022
תל-אביב: 03-5445914


אתר מאובטח SSL