ביף בורגיניון
|
|
|
זמן הכנה:לילה להשריית הבשר |
מנות:בערך 8 תלוי בכמות ההגשה |
מצרכים: |
| 1 ק"ג בשר בקר המתאים לבישול ארוך (כגון צלעות- מס' 2) חתוך לקוביות גדולות |
| 2-3 כפות שמן זית |
| 1 שורש פטרוזיליה עם עלים |
| 1 שורש סלרי עם עלים |
| 4-5 גזרים |
| 8 בצלצלי שאלוט או 2 בצלים גדולים |
| 1 כרישה |
| ראש שום חצוי (לא צריך לקלף) |
| 3-4 כלי דפנה |
| ענף רוזמרין |
| 4-5 ענפי טימין |
| 7-8 גרגרים שלמים של פלפל אנגלי |
| 2-3 כפות גדושות קמח |
| בקבוק יין משובח (יש בסוף הדף כמה המלצות) |
| מלח, פלפל |
הכנה:1. חותכים את הירקות לקוביות גדולות. 15. התבשיל צריך להתבשל בבעבוע עדין כ- 3-4 שעות. |
הצעות הגשה:
|
מספר יינות שמתאימים להגשה:

























































