ביף בורגיניון
|
|
זמן הכנה:לילה להשריית הבשר |
מנות:בערך 8 תלוי בכמות ההגשה |
מצרכים: |
1 ק"ג בשר בקר המתאים לבישול ארוך (כגון צלעות- מס' 2) חתוך לקוביות גדולות |
2-3 כפות שמן זית |
1 שורש פטרוזיליה עם עלים |
1 שורש סלרי עם עלים |
4-5 גזרים |
8 בצלצלי שאלוט או 2 בצלים גדולים |
1 כרישה |
ראש שום חצוי (לא צריך לקלף) |
3-4 כלי דפנה |
ענף רוזמרין |
4-5 ענפי טימין |
7-8 גרגרים שלמים של פלפל אנגלי |
2-3 כפות גדושות קמח |
בקבוק יין משובח (יש בסוף הדף כמה המלצות) |
מלח, פלפל |
הכנה:1. חותכים את הירקות לקוביות גדולות. 15. התבשיל צריך להתבשל בבעבוע עדין כ- 3-4 שעות. |
הצעות הגשה:
|
מספר יינות שמתאימים להגשה: