ביף בורגיניון
| 
 | 
 | 
| זמן הכנה:לילה להשריית הבשר | מנות:בערך 8 תלוי בכמות ההגשה | 
| מצרכים: | 
| 1 ק"ג בשר בקר המתאים לבישול ארוך (כגון צלעות- מס' 2) חתוך לקוביות גדולות | 
| 2-3 כפות שמן זית | 
| 1 שורש פטרוזיליה עם עלים | 
| 1 שורש סלרי עם עלים | 
| 4-5 גזרים | 
| 8 בצלצלי שאלוט או 2 בצלים גדולים | 
| 1 כרישה | 
| ראש שום חצוי (לא צריך לקלף) | 
| 3-4 כלי דפנה | 
| ענף רוזמרין | 
| 4-5 ענפי טימין | 
| 7-8 גרגרים שלמים של פלפל אנגלי | 
| 2-3 כפות גדושות קמח | 
| בקבוק יין משובח (יש בסוף הדף כמה המלצות) | 
| מלח, פלפל | 
| הכנה:1. חותכים את הירקות לקוביות גדולות.  15. התבשיל צריך להתבשל בבעבוע עדין כ- 3-4 שעות. | 
| הצעות הגשה:
 
 
 | 
מספר יינות שמתאימים להגשה:


























































 
        
        
