גספאצ'ו למבוגרים
תבשיל שוקרוט
|
|
|
|
20 דקות הכנה שעתיים בתנור |
8-10 מנות |
| מצרכים: |
| 2 ק"ג כרוב כבוש |
| 2 שיני שום קצוצות |
| 3 בצלים קצוצים גס |
| 4 כפות שמן |
| 500 גרם בשר מעושן |
| 200 גרם שומן אווז |
| 2 נקניקיות קבנוס |
| 6 נקניקיות עגל |
| 4 נקניקיות בקר |
| 3 כוסות יין אלזסי לבן (המלצות למטה) |
| 3 עלי דפנה |
| 2 חתיכות ציפורן שלמות |
| רבע כפית קימל טחון |
| כפית פלפל שחור |
| חצי כפית זרעוני כוסברה |
| 8 תפוחי אדמה |
|
הכנה: |
|
הצעות הגשה: |
מספר יינות לבנים לבישול התבשיל
ואדומים לשתיה לצדו:






















































