פילה דג דניס על תחתיות ארטישוק

ארוחת דג מרשימה עם פילה דג ותחתיות ארטישוק

דניס על ארטישוק

פילה דניס על תחתיות ארטישוק

זמן הכנה 30 דקות

6 מנות

מצרכים:
3 דגי דניס מפולטים (6 פילטים)
1 ראש שום
1 לימון פרוס
1 לימון סחוט
12 תחתיות ארטישוק מהקפואים
שליש כוס יין שרדונה (המלצות למטה)
מלח גס
תבלין דג
שמן זית

הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
משמנים תבנית במעט שמן זית
מניחים את תחתיות הארטישוק בתבנית
ממלאים כל תחתית בפרוסת לימון, 2-3 שיני שום (לא צריך לקלף)
מזלפים לתוך כל תחתית ארטישוק מעט שמן זית, מיץ לימון ויין
מורחים את הדגים בשמן זית ומניחים כל פילה על 2 תחתיות ארטישוק
שולחים לתנור ל- 20 דקות ב-180 מעלות

הצעות הגשה:
מגישים לכל סועד 2 תחתיות אטישוק ומעל פילה דג
אני שמה עם הדג בתנור עגבניות שרי
אפשר להוסיף גם ברוקולי מאודה

מספר יינות מתאימים:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי