דלעת ערמונים מתכון נהדר וקל

מתכון דלעת ערמונים יפהפה להגשה וכל כך טעים

מתכון דלעת ערמונים 
דלעת ערמונים

זמן הכנה 5 דקות + 30 דקות בתנור
או 10-12 דקות בנינג'ה

כל דלעת = 2 מנות

מצרכים:
2 דלעת ערמונים
1 כף סירופ מייפל אמיתי
1 כף חומץ בלסמי
מעט שמן זית, מלח גס ופלפל

הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
שוטפים את הדלעות ומנגבים
עושים 7-8 חורים עם סכין מסביב לדלעת ושמים כל אחת בנפרד במיקרו ל-2-3 דקות כך קל לחתוך אותה. מחכים שתתקרר מעט ואז עושים חותכים כל דלעת לחצי עם הקליפה, לנקות את הגרעינים ולחתוך כל חצי ל-3 פלחים.
דרך אגב, הקליפה אכילה !
שמים על תבנית אפיה,
מערבבים שמן זית, מלח גס, פלפל, מייפל ובלסמי ומורחים על הפלחים
אפשר לוותר על המייפל והבלסמי, הם מוסיפים תחכום לדלעת, אבל טעים באותה מידה רק עם מלח ופלפל וקצת שמן זית.

לתנור ל- 30 דקות (200 מעלות)
אם יש לך נינג'ה אפשר לשים בגריל על HIGH כ-10-12 דקות

הקצוות צריכות להיות קצת "שרופות". יותר טעים. אפשר לקשט עם עשבי תיבול טריים, שומשום לבן או שחור קלוי.

מספר יינות שמתאימים להגשה:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי