חציל עם סלסה וטחינה

להכין מראש יותר כי נגמר מהר מאוד ותמיד רוצים עוד

מתכון חציל עם סלסה וטחינה

חציל עם סלסה וטחינה

זמן הכנה 15 דקות
בתנור 40 דקות

כל חציל = 2 מנות

צריך:
חציל
טחינה גולמית
לסלסלה:
2-3 שיני שום
1/3 פלפל ירוק (אפשר חריף למי שאוהב)
1/4 בצל אדום
5-6 עגבניות
מיץ מ-1/2 לימון
כפית עמבה (לא לוותר!!!)
פטרוזיליה
כף שמן זית
מעט מלח
הכנת החציל:חציל עם טחינה וסלסה
את החצילים חותכים ל-4 לאורך
כמו בתמונה

אופים על רשת בחום 200 מעלות
כ-40 דקות

עד שהחציל רך ושחום
כשמוכן לפזר מלח גס

הכנת הסלסה:
שמים את כל המרכיבים בפוד פרוססור ומפעילים בפולסים. אפשר עם מוט בלנדר
הרעיון הוא לא לפרק להם את הצורה, להשאיר גס
כמה מילים על העמבה: לא כולם אוהבים אבל במקרה זה זהו מרכיב חובה

הגשה:
מניחים את החצילים על צלחת מפזרים טחינה גולמית ואז את הסלסה

החציל צריך להיות מעט חם, אפשר לחמם ואז לשים את הטחינה והסלסה
אני תמיד מכינה יותר, שומרת במקרר את החצילים ומחממת לפני הגשה

משקאות מומלצים למתכון זה:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי