חריימה
הכל מתחיל עם פלפל צ'ומה
חריימה
|
|
זמן הכנה 30 דקות |
6 מנות |
מצרכים: |
1 ק"ג דגים (בורי, לוקוס, מוסר ים או בר ים) אפשר מפולטים או פרוסים כל פרוסה צריכה להיות בגודל של מנה |
שמן זית |
1 קופסה (260 גרם) עגבניות מרוסקות |
1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה + 1 כפית פפריקה מעושנת |
2 כפיות פלפל צ'ומה - אם רוצים להכין ביתי יש מתכון כאן |
¾ כוס יין סוביניון בלאן (יש המלצות למטה) |
ראש שום חתוך לחצי לא צריך לטרוח על הקילוף |
½ חבילה כוסברה טריה חתוכה גס |
מיץ מחצי לימון |
2 פלפל אדום יבש מתוק (להשיג בחנויות תבלינים) להשרות 10 דקות במים ולחתוך לרצועות |
מלח גס |
הכנה: |
הצעת הגשה: |
מספר יינות ללווי ולבישול: