חריימה
הכל מתחיל עם פלפל צ'ומה

חריימה
|
|
|
|
זמן הכנה 30 דקות |
6 מנות |
| מצרכים: |
| 1 ק"ג דגים (בורי, לוקוס, מוסר ים או בר ים) אפשר מפולטים או פרוסים כל פרוסה צריכה להיות בגודל של מנה |
| שמן זית |
| 1 קופסה (260 גרם) עגבניות מרוסקות |
| 1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה + 1 כפית פפריקה מעושנת |
| 2 כפיות פלפל צ'ומה - אם רוצים להכין ביתי יש מתכון כאן |
| ¾ כוס יין סוביניון בלאן (יש המלצות למטה) |
| ראש שום חתוך לחצי לא צריך לטרוח על הקילוף |
| ½ חבילה כוסברה טריה חתוכה גס |
| מיץ מחצי לימון |
| 2 פלפל אדום יבש מתוק (להשיג בחנויות תבלינים) להשרות 10 דקות במים ולחתוך לרצועות |
| מלח גס |
|
הכנה: |
|
הצעת הגשה: |
מספר יינות ללווי ולבישול:






















































