חריימה

הכל מתחיל עם פלפל צ'ומה

חריימה

חריימה

זמן הכנה 30 דקות

6 מנות

מצרכים:
1 ק"ג דגים (בורי, לוקוס, מוסר ים או בר ים) אפשר מפולטים או פרוסים
כל פרוסה צריכה להיות בגודל של מנה
שמן זית
1 קופסה (260 גרם) עגבניות מרוסקות
1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה + 1 כפית פפריקה מעושנת
2 כפיות פלפל צ'ומה - אם רוצים להכין ביתי יש מתכון כאן
¾ כוס יין סוביניון בלאן (יש המלצות למטה)
ראש שום חתוך לחצי לא צריך לטרוח על הקילוף
½ חבילה כוסברה טריה חתוכה גס
מיץ מחצי לימון
2 פלפל אדום יבש מתוק (להשיג בחנויות תבלינים) להשרות 10 דקות במים ולחתוך לרצועות
מלח גס

הכנה:
בסיר רחב ושטוח מחממים שמן זית
מוסיפים את הפלפל צ'ומה ומטגנים מעט כדי לפתוח לו את כל הטעמים
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממשיכים לטגן 1-2 דקות
להוסיף את 2 סוגי הפפריקה, שום, מיץ לימון, פלפל יבש, מלח ואת היין
נותנים רתיחה ומניחים את הדגים על הרוטב ומעל את עלי הכוסברה
מבשלים על אש קטנה 20 דקות 
מדי פעם לנער את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדגים
אם צריך אפשר להוסיף מעט מים

הצעת הגשה:
בצלחת מניחים מנה מהדג עם רוטב וליד הרבה לחם או חלה לטבילה ברוטב הטעים

מספר יינות ללווי ולבישול:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי