סביצ'ה

פשוט להכנה ומרשים

מתכון סביצ'ה

סביצ'ה

זמן הכנה 20 דקות

6 מנות

מצרכים:
2 פילטים דג (כ-400 גרם)מפולטים, בלי עור, מוסר ים, דניס או סלמון טריים ככל האפשר
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב או ירוק
1 עגבניה סחוטה מהנוזלים
1 בצל אדום קטן
1 אבוקדו
1 פלפל צ'ילי אדום
2 קיווי
כוסברה
3 ליים 
שמן זית
מלח ופלפל

הכנה:
מכינים סלט מכל הירקות, חותכים אותם לקוביות
מוסיפים את הכוסברה, מיץ הלימון, שמן זית, מלח ופלפל 
טועמים ומתקנים תיבול
כ- 20 דקות לפני ההגשה חותכים את הדג לקוביות
מערבבים עם הירקות ושמים במקרר מכוסה למשך 15 דקות

הצעות הגשה:
מגישים בצלחות אישיות, אפשר להגיש בכוסות יפות
מקשטים עם כמה עלי כוסברה
לשונאי הכוסברה להחליף בעירית, פטרוזיליה או נענע

יינות שמתאימים להגשה עם סביצ'ה:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי