עוגת גבינה

ארוחת בוקר מושלמת וקינוח מרשים
עוגת גבינה
 

 עוגת גבינה

זמן הכנה כולל אפיה
10 דקות לעוגה, 80 דקות אפיה

תבנית
28 עגולה או מרובעת

מצרכים:
6 ביצים גדולות מופרדות לחלמונים וחלבונים
½1 כוסות סוכר (אפשר להפחית ולפזר על העוגה אבקת סוכר כשהיא כבר קרה)
1 שמנת
500 גרם גבינה לבנה 5%
500 גרםגבינה לבנה 9%
2 שקיות סוכר וניל או כפית תמצית וניל איכותית
½1 כוסות קמח תופח

הכנה:
משמנים את התבנית. מחממים תנור ל-140° מעלות
מקציפים טוב חלבונים עם 1 כוס סוכר (אפשר להפחית קצת ואז לפזר אבקת אפיה כשהעוגה קרה)
מוסיפים את החלמונים והקמח
מערבבים בעדינות מלמטה למעלה כדי להשאיר אויר בתערובת החלבונים.
זה הבצק. אותו מחלקים ל-3.
שופכים שליש מהתערובת לתבנית ואופים ב-140 מעלות למשך 10 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, השמנת, הוניל וחצי כוס סוכר
לתערובת הגבינות מוסיפים חצי מהבצק שנותר (שליש מהכמות הכוללת שעשינו קודם)
ושופכים על הבצק שנאפה כבר 10 דקות
בשלב זה עדיף להכניס למקרר לרבע עד חצי שעה כדי לתת לתערובת הגבינות להתייצב 
שופכים מעל את שאר הבצק (השליש האחרון) שנשאר ובעדינות מורחים מעל גבי תערובת הגבינות
אופים שעה ועשר דקות ב-140 מעלות

הצעות הגשה:
לפזר אבקת אפיה
לקשט בתותים, פטל או אוכמניות 

לצד עוגת גבינה זו מתאים להגיש:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי