עוף עם זיתים בירה

חביב על ילדים ומבוגרים

עוף עם זיתים ובירה

זמן הכנה 70 דקות

4 מנות

מצרכים:
1 ק"ג חלקי עוף, כרעיים ושוקיים
1 גדול קצוץ גס
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 קופסה של שימורי זיתים ירוקים מגולענים שטופים במים
1 בקבוק בירה (יש המלצות למטה)
פלפל שחור
חצי כפית כורכום

הכנה:
מטגנים את הבצל עד שנהייה שקוף
מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים לטגן כמה דקות
להוסיף את חלקי העוף ולטגן עד להשחמה
מוסיפים את הזיתים, הבירה והתבלינים ומביאים לרתיחה
מנמיכים לאש קטנה ומבשלים שעה עם מכסה
חשוב לא להוסיף מלח, הזיתים מספיק מלוחים גם אחרי שטיפה

הצעות הגשה:
מגישים עם אורז לבן או פירה
מקשטים בפטרוזיליה

מספר משקאות מתאימים:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי