עוף עם אורז בתנור

ארוחה בסיר אחד

עוף עם אורז

עוף עם אורז בתנור

זמן הכנה 60 דקות

4 מנות

סיר סוטאז'

מצרכים:
1 ק"ג חלקי עוף, כרעיים ושוקיים
1.5 כוס אורז שטוף טוב + 3 כוסות מים רותחים
1 בצל קצוץ
8 חוטי זעפרן או 1 כפית כורכום
מלח
פלפל

הכנה:
מחממים תנור ל-240 מעלות
שמים את הסיר ריק ובלי מכסה בתנור לכמה דקות, הסיר צריך להיות חם מאוד
מוסיפים את העופות אחרי 5 דקות הופכים את חלקי העוף 
העוף צריך להראות כאילו עבר טיגון
מעבירים את הסיר לגז, מוציאים את העופות
לא שוטפים את הסיר !
את התנור מחממים ל-180 מעלות
מוסיפים כף שמן זית ואת הבצל ומטגנים עד שהבצל נהייה שקוף
מוסיפים את האורז עם מלח ומטגנים עד שהאורז יבש
להוסיף פלפל שחור, 3 כוסות מים וזעפרן או כורכום
מניחים בזהירות את העופות מעל האורז, לא לערבב
העוף צריך לבלוט כשהעור כלפי מעלה
מפזרים על העוף מעט מלח ופלפל
מחזירים לתנור לשעה בלי מכסה

הצעות הגשה:
להגיש עם סלט ירקות
אפשר להוסיף גזר מגורד בשלב טיגון האורז
סוטאז' הוא סיר רחב ושטוח מאוד שימושי בכל מטבח

מספר יינות מתאימים:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי