פאי פילו ותרד

פאי קריספי עם גבינות ותרד

פאי פילו ותרד

פאי פילו ותרד

זמן הכנה 35 דקות

8 מנות

מצרכים:
תבנית עגולה קוטר בערך 25 ס"מ או מחבת שתאימה לתנור
1 חבילה עלי פילו (קונים בקפואים)
50 גרם חמאה
למילוי:
500 גרם תרד טרי 
5 ביצים
300 גרם גבינת פטה 
50 גרם גבינת פיקורינו או צ'דר מגורדת
חצי כפית אורגנו יבש
פלפל שחור
חצי אגוז מוסקט טחון

הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
משמנים תבנית
מטגנים את התרד עם מעט שמן עד שכל הנוזלים מתאדים (כ-4 דקות)
מקררים את התרד, מסננים וסוחטים מנוזלים עודפים וקוצצים
מערבבים את כל חומרי המילוי עם התרד
מניחים על התבנית 3 שכבות של עלי פילו ומברישים בחמאה (אפשר גם עם שמן זית)
העלים צריכים לגלוש מחוץ לתבנית
שמים מחצית מהמילוי
עוד שכבה של 3 עלי פילו מוברשים בחמאה
שכבה של שאר המילוי
לוקחים 3 עלי פילו מרוחים קלות בחמאה ו"מקמטים אותם"
מניחים על המילוי
מקפלים את שולי הבצק לכיוון מרכז התבנית ושוב מורחים בחמאה
אופים 20 דקות ב-200 מעלות

הצעות הגשה:
מגישים סלט ירקות קצוץ או סלט חסה
אפשר לפזר שומשום לפני האפיה

מספר יינות מתאימים:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי