פשטידת תרד ותירס

פשטידה נהדרת עם תרד ותירס

פשטידת תרד ותירס

40 דקות בתנור

15 דקות הכנה

מצרכים:
1 כוס קמח תופח
1 כוס קמח שקדים
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
1 בצל גדול
1 כרישה
חצי חבילה תירס קפוא מופשר או קופסת שימורים 
חצי חבילה עלי תרד בייבי
1 יוגורט עיזים
חצי קוטג' 
כוס גבינה מגורדת מוצרלה
1 שמנת לבישול
1 תפוח אדמה בינוני
2 ביצים
מלח פלפל
פרורי לחם
תבנית מרובעת 20X30 בערך או עגולה 28

הכנה:

קוצצים בצל די גס, את הכרישה החלק הלבן בלי העלים פורסים לעיגולים ומטגנים.
קולפים את התפוח אדמה ומבשלים במים.
מקררים.
בקערה שמים את התפוח אדמה עם התירס ומועכים כמו לפירה. התירס צריך להשאר מעוך חלקית, שיהיו גרגרי תירס שלמים ושבורים.

מכינים קערה עם החומרים היבשים:
קמח, קמח שקדים, סודה לשתיה ואבקת אפיה, מערבבים שלא יהיו גושים.

בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הגבינות, מוסיפים את הבצל המטוגן עם הכרישה, 
מוסיפים את התפוח אדמה עם התירס ואת התרד ומלח ופלפל. מערבבים.

מוסיפים את הכל לתערובת הקמח.

העיסה יוצאת סמיכה.
משטחים בתבנית, מפזרים מעל שכבה דקה של פרורי לחם.

לתנור על 200 מעלות ל-40 דקות.

הצעות הגשה:
מגישים עם סלט חסה או סלט ירקות

יינות מומלצים להגשה:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי