פשטידת תרד ותירס
פשטידה נהדרת עם תרד ותירס
פשטידת תרד ותירס
|
|
40 דקות בתנור |
15 דקות הכנה |
מצרכים: |
1 כוס קמח תופח |
1 כוס קמח שקדים |
1 כפית סודה לשתיה |
1 כפית אבקת אפיה |
1 בצל גדול |
1 כרישה |
חצי חבילה תירס קפוא מופשר או קופסת שימורים |
חצי חבילה עלי תרד בייבי |
1 יוגורט עיזים |
חצי קוטג' |
כוס גבינה מגורדת מוצרלה |
1 שמנת לבישול |
1 תפוח אדמה בינוני |
2 ביצים |
מלח פלפל |
פרורי לחם |
תבנית מרובעת 20X30 בערך או עגולה 28 |
הכנה: קולפים את התפוח אדמה ומבשלים במים. מקררים. בקערה שמים את התפוח אדמה עם התירס ומועכים כמו לפירה. התירס צריך להשאר מעוך חלקית, שיהיו גרגרי תירס שלמים ושבורים. מכינים קערה עם החומרים היבשים: בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הגבינות, מוסיפים את הבצל המטוגן עם הכרישה, מוסיפים את הכל לתערובת הקמח. העיסה יוצאת סמיכה. לתנור על 200 מעלות ל-40 דקות. |
הצעות הגשה: |
יינות מומלצים להגשה: