קציץ בשר עסיסי

קציץ בשר עסיסי וטעים

מתכון קציץ בשר

50 דקות בתנור

15 דקות הכנה

מצרכים:
חצי קילו בשר טחון
חצי בצל קצוץ
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית אבקת אפיה
1 ביצה
3 פרוסות לחם
2 שיני שום כתושות
קופסת שימורים של אננס קטנה
2 כפות סויה
חצי כפית אורגנו מיובש
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה מעושנת
תוספות אפשריות: פלפל אדום, פטריות, גזר, מקל סלרי
1 ביצה
מלח פלפל

הכנה:

קוצצים את האננס, שומרים את המיץ ! שמים בו את פרוסות הלחם כמה דקות עד שכל הלחם סופג את המיץ. אפשר לשים פירורי לחם אבל מנסיון יוצא יותר עסיסי בשיטה של הלחם.

מטגנים את האננס עד שמתקרמל ומשחיר קצת.

אם משתמשים בפטריות מטגנים אותם בלי מלח
זה הזמן להשתמש בשאריות. כל דבר יתאים לא רק פטריות. אפשר קוביות קטנות של פלפל אדום, גזר, סלרי, פלפל חריף למי שאוהב ועוד.

שמים בקערה ומקררים.

באותה קערה שמים את כל שאר המרכיבים עם הבשר טחון לא מערבבים מדי רק עד שהכל אחיד פחות או יותר

על תבנית מעצבים לצורת לחם, אליפסה אבל לא שטוח מדי שיהיה גובה.

לתנור על 200 מעלות ל-45-50 דקות.

לתת לנוח כ-5 דקות להתייצבות

הצעות הגשה וטיפים:
אפשר לעשות רוטב או לקנות רוטב שאוהבים לחמם ולהגיש עם הרוטב

זהו מתכון מאוד סלחני ואפשר לשים כל ירק שנשאר. אם שמים פטריות לא לשים עגבניות. פטריות ועגבניות לא הולך יחד.

אפשר לשנות תבלינים ולשים חוויג', כמון ועוד.

יינות מומלצים להגשה:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי