רוטב ברבן וטריאקי

רוטב נהדר לבשרים על האש, סלמון בתנור או לטבילת שניצלים

רוטב ברביקיו

רוטב ברבן טריאקי

זמן הכנה 60 דקות

צנצנת בינונית

מצרכים:
ראש שום גדול
1 כפית שמן זית
שליש כוס מים
1 קופסה של אננס משומר
רבע כוס רוטב טריאקי
1 כפית רוטב סויה
1 כוס סוכר חום
3 כפיות מיץ לימון
3 כפיות בצל קצוץ דק
רבע כוס וויסקי מסוג ברבן (יש המלצות למטה)
רבע כפית פלפל אנגלי טחון
לאוהבי החריף חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס

הכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות
להפריד את ראש השום, להשאיר את הקליפה, לפזר מעט שמן זית
להכניס לתנור ל-40 דקות
מוציאים, מקררים, מכבים את התנור
משימורי האננס לוקחים 3 פרוסות אננס וטוחנים אותם
לאחר ששיני השום התקררו להוציא את התוכן, מתקבל ממרח שום
בסיר קטן שמים מים, כוס מיץ אננס (מהקופסה), טריאקי, סויה וסוכר חום
מביאים לרתיחה עדינה, מנמיכים את האש להכי קטנה שיש
מוסיפים את שאר החומרים ואת רסק האננס
מבשלים על אש קטנה 45 דקות תוך ערבוב מדי פעם
עד שמתקבל מרקם סירופי
שומרים בקרור עד 3 חודשים
 

הצעות הגשה:
מתאים לבשרים צלויים, סלמון בתנור, רוטב לשניצלים ועוד
אפשר להשתמש בוויסקי מעושן כדי שיהיו טעמים מעושנים מעט 

מספר משקאות מתאימים:

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

'

'

משלוח חינם חל על מוצרים בהם מופיע המבצע ובקניה מעל 350 ₪

משלוח מעל קרטון בתוספת 35 ₪

  • איסוף עצמי 0 ₪
  • משלוח בכל הארץ 35.00 ₪
  • מקרר יין - נציגנו יצור קשר, החל מ 100.00 ₪
  • משלוח לחו"ל - נציגנו יצור קשר, בהתאם למחירון דואר ישראל בתוספת דמי שירות 50 ש"ח 0 ₪
דלג לתוכן מרכזי