שוקרוט

תבשיל שוקרוט
| 
 | 
 | 
| 20 דקות הכנה, 80 דקות בתנור | 8-10 מנות | 
| מצרכים: | 
| 2 ק"ג כרוב כבוש | 
| 2 שיני שום קצוצות | 
| 3 בצלים קצוצים גס | 
| 4 כפות שמן | 
| 500 גרם בשר מעושן | 
| 200 גרם שומן אווז | 
| 2 נקניקיות קבנוס | 
| 6 נקניקיות עגל | 
| 4 נקניקיות בקר | 
| 3 כוסות יין אלזסי לבן (המלצות למטה) | 
| 3 עלי דפנה | 
| 2 חתיכות ציפורן שלמות | 
| רבע כפית קימל טחון | 
| כפית פלפל שחור | 
| חצי כפית זרעוני כוסברה | 
| 4-5 גבעולי טימין שטופים | 
| 8 תפוחי אדמה | 
| הכנה: | 
| הצעות הגשה: | 
מספר יינות לבנים לבישול התבשיל
ואדומים לשתיה לצדו:
























































 
        
        
