שוקרוט
תבשיל שוקרוט
|
|
20 דקות הכנה, 80 דקות בתנור |
8-10 מנות |
מצרכים: |
2 ק"ג כרוב כבוש |
2 שיני שום קצוצות |
3 בצלים קצוצים גס |
4 כפות שמן |
500 גרם בשר מעושן |
200 גרם שומן אווז |
2 נקניקיות קבנוס |
6 נקניקיות עגל |
4 נקניקיות בקר |
3 כוסות יין אלזסי לבן (המלצות למטה) |
3 עלי דפנה |
2 חתיכות ציפורן שלמות |
רבע כפית קימל טחון |
כפית פלפל שחור |
חצי כפית זרעוני כוסברה |
4-5 גבעולי טימין שטופים |
8 תפוחי אדמה |
הכנה: |
הצעות הגשה: |
מספר יינות לבנים לבישול התבשיל
ואדומים לשתיה לצדו: